Geschiedenis

Aannemings- en timmerbedrijf Stef van den Wijngaard is van oorsprong een familiebedrijf dat al sinds 1904 in Volkel is gevestigd.

Inmiddels vormen Stêpàn en Betine van den Wijngaard samen met Hans van Dongen de directie. Met hun team van vakkundige mensen staan zij garant voor vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit en bovenal meedenken met de klant.

Stêpàn licht toe: “als aannemer vertaal ik het pakket van wensen en eisen naar uitvoering. Door in een vroeg stadium betrokken te worden bij het ontwerp kan ik meedenken om de vertaalslag passend te krijgen voor het budget.

De opdrachten zijn zeer uiteenlopend – van (klein) onderhoud tot een ingrijpende verbouwing en/of nieuwbouw – met daarbij telkens één doel voor het oog: een tevreden klant. Daar waar nodig worden externe partijen ingeschakeld die vaak samenwerken met het bedrijf. Dit heeft als voordeel dat iedereen goed op elkaar is ingespeeld, waardoor de lijnen kort zijn.

Het bedrijf draagt het keurmerk van BouwGarant. Met BouwGarant is de klant zeker van een aantal zaken, zoals duidelijke afspraken, kwaliteitscontroles, aantoonbare ervaring, diploma’s en verzekeringen van de aannemer. De VerBOUWgarantie van BouwGarant biedt extra zekerheid en tenslotte is er een uitgebreide klachtenregeling en een onafhankelijke geschillencommissie.