Woonhuis jaren '03 stijl

Woning jaren ’30 stijl

Nieuwbouwwoning in jaren ’30 stijl met veel aandacht voor ambachtelijke details en materialen

De opdrachtgevers wilden een typisch jaren ’30 woning met modern comfort. Kenmerkend voor de jaren ’30 bouwstijl zijn de horizontale lijnen en de omlopende dakgootconstructies.
De afwerkstaat van de woning is op hoger niveau dan menigeen nieuwbouwwoning. De aandacht voor ambachtelijke details is namelijk door de hele woning doorgevoerd. Ook het gebruik van de materialen speelt hierin een belangrijke rol. Uiteraard voldoet de woning volledig aan de eisen van deze tijd. Een authentieke stijl in een modern jasje.

Hooiberg

Hooiberg

Nieuwbouw van een hooiberg

De hooiberg is geheel in traditionele stijl gebouwd, maar voorzien van alle comfort en gemak. De hooiberg heeft een woonkamer, keukenblok, badkamer en op de bovenste verdieping bevindt zich een royale slaapkamer. Al met al is deze hooiberg een volwaardig gastenverblijf.

ABRI tbv fietsstalling

Nieuwbouw van een ABRI t.b.v. fietsstalling en openbaar toilet

Vooral de moderne vormgeving en het verwerken van de materialen maken deze ABRI bijzonder: de stenen zijn namelijk rechtop verwerkt. Hierdoor ontstaat een aparte structuur. Daarvoor is een speciale mal gemaakt voor de juiste maatvoering tijdens het metselen. In het gebouw(tje) zit tevens een openbaar toilet dat d.m.v. een muntautomaat toegankelijk is.

Vlaamse schuur

Vlaamse schuur

Nieuwbouw van een Vlaamse schuur

Deze Vlaamse schuur is gebouwd met veel aandacht voor ambachtelijke details. Een Vlaamse schuur dankt zijn naam aan de Vlaamse boeren die na de middeleeuwen veel van dit soort schuren hebben overgenomen van abdijen. Tegenwoordig is dit schuurtype weer erg in trek en staan ze vaak als bijgebouw bij een woonboerderij.